Ab sofort oder uf Vereinbarung
isch bi üs e 100%-Schtell frei als
Restaurantfachfrou oder Restaurantfachmaa
Mir biete en interessanti, abwächsligsrichi Stell imene jung u jungbliebene Team mit viu persönlichem Chundekontakt, sensibilisiert uf Wy-Service, Sälbständigkeit, Lehrlingsusbildig
u erwarte im Gägezug e motivierti, jungi Fachchraft EFZ, wö gärn im familiäre Team üser Gescht nach Strich u Fade hilft z'verwöhne.
Gregleti Arbeitszit, 6 Wuche zahlti Ferie und es agnähms, familiärs Arbeitsklima si natürlich ou derbi
_____________________________________________
Uf e Früehlig 2021 wird bi üs e 100%-Stell frei als
Jungchoch / Choch m/f
Mir biete en interessanti, abwächsligsrichi, uf Früschprodukt basierendi Arbeitsschtell mit Poschterotation u eigene Entfaltigsmüglichkeite
und erwarte im Gägezug e motivierti, jungi Fachchraft EFZ,
wo sich imene junge, ufgschtellte Team wohlfüehlt und mit ihm zäme üser Gescht kulinarisch verwöhne wett.
Gregleti Arbeitszit, 6 Wuche zahlti Ferie und es agnähms, familiärs Arbeitsklima si natürlich ou derbi
____________________________________________
Lehrstelle hei mir fürs 2022 frei als
- Restaurantfachfrau/Mann EFZ
- Koch/Köchin EFZ
Mir chöi ou öpper
is 2. Lehrjahr als Köchin/Koch oder
is 1. Lehrjahr als Restaurantfachmann
übernäh!
Wenn Du Di interessiersch, ir Zuekunft zu üs cho z'schaffe,
schick üs doch bitte e churzi Bewärbig oder gib üs es Telefon,
damit mir Dir üse Betrieb chöi zeige.
Eifach der Hörer i d'Hand näh, 062 963 17 44 wähle und
Di Zuekunft gseht läbiger und (g)luschtiger us!!
|